NVS viert 70-jarig bestaan

NIEUW-VOSSEMEER – Na enkele maanden van noeste arbeid, ligt het nieuwe kunstgrasveld op sportpark De Danen in Nieuw-Vossemeer erbij om door een ringetje te halen. Een mooier ‘cadeau’ voor haar 70ste verjaardag had voetbalvereniging NVS zich niet kunnen wensen. Morgenavond om 18.30 uur is de officiële opening/ingebruikname.

Het kunstgras is aangelegd op het voormalige tweede veld van het sportpark, dat vanaf heden dienst zal doen als hoofdveld, dat compleet met nieuwe verlichting, bestrating dugouts, omheining (met ingebouwde doeltjes) werd opgeleverd. Ook het oude hoofdveld kreeg een opknapbeurt, evenals de bestrating van het parkeerterrein en als kers op de taart slaagde NVS er tevens in om nieuwe tafels, stoelen en barkrukken aan te schaffen voor de kantine.

Redenen te over zogezegd om een feestje te bouwen en dat gaat de komende tijd dan ook gebeuren. Na de officiële openingshandeling barst morgenavond de strijd om de Groot Steenbergen Cup los, waaraan de selectie-elftallen van alle voetbalverenigingen uit de gemeente meedoen. De wedstrijden hiervoor beginnen zowel morgenavond, donderdagavond als vrijdagavond (dames) om 19.00 uur en zaterdag om 17.00 uur, waarna de prijsuitreiking plaatsvindt. Publiek is uiteraard van harte welkom.

Aanstaande vrijdagavond staat er bovendien een feestavond t.g.v. het 70-jarig bestaan op het programma voor de senioren, zaterdag is er een speciale jubileumdag voor de jeugd, waarbij o.a. wereldkampioen pannavoetbal Jeand Doest zijn opwachting maakt. Ook de Nederlands kampioen Freestyle voetbal Tom V. is van de partij. Leden van NVS kunnen gratis meedoen aan het programma, met verder o.a. voetbalclinics, niet-leden zijn eveneens van harte welkom tegen een bijdrage van 5 euro.

Van dinsdag 25 t/m donderdag 27 augustus komt de jeugd opnieuw aan z’n trekken, want dan zijn bij NVS de Club Voetbaldagen. Voor nadere informatie over een en ander: www.nvsvoetbal.nl en/of de Facebookpagina vv NVS.