NVS kreeg nieuwe outfit van Van Loenhout bouw

NIEUW-VOSSEMEER – Het tweede team van NVS is door Van Loenhout Bouw in het nieuw gestoken. De Vosmeerse voetballers zijn dit seizoen dan wel moeizaam gestart vanwege diverse blessures en omdat sommige spelers vanwege hun vakantie niet in het kerkdorp verbleven.

De laatste vier wedstrijden kwamen de voetballers echter op gang en behaalden 10 punten, waarmee een middenpositie in hun klasse werd ingenomen. Wellicht stimuleren de nieuwe tenues de NVS-ers dermate dat de gang naar de top verder kan worden ingezet. Zelf hopen de spelers om bij de eerste vijf te eindigen. Het meest belangrijk vinden de spelers echter dat ze een sfeervol seizoen kunnen blijven spelen. En mocht het tijdens de eerste en tweede helft niet optimaal gaan, in de derde helft halen de NVS-ers hun schade altijd weer in.

Foto's: Van links naar rechts bovenste rij: Ron Bosters voorzitter; Koos Smits leider; Luuk Hommel; Sjoerd Marcusse; Matthijs de Jong; Ernst Hoogeveen; Fabian Niépce; Bas Koolen; Ferry van Geel; Kees Jochems; Cesar de Graaff; Andre van Loenhout hoofdsponsor.

Van links naar rechts onderste rij: Wouter van der Riet:Thom van Gurp; Mike Aarts; Chiem Looijen; Robin Slokkers; Nacho de Jong en Maikel Baten.