Nu al meer deelnemers aangemeld voor seniorenquiz

STEENBERGEN – Zaterdag 22 september wordt in het Cromwiel van 14.00 – 17.00 uur de vierde quiz voor mensen van 50 jaar en ouder gehouden onder de titel ‘Quiz ’t wel’. Na de eerste publicatie is het aantal deelnemers nu al groter dan in vorige jaren. Maar er is nog plaats voor meerdere teams, dus aanmelden kan nog.

Een quizteam bestaat uit 4 personen, maar belangstellenden kunnen zich ook alleen of in een groepje van 2 of 3 personen opgeven. Door de wedstrijdleiding worden dan groepen van 4 gevormd. Deze middag is zodoende een goede oefening voor de hersens, maar ook voor de sociale contacten. De quiz is zo samengesteld dat de deelnemers zeker het antwoord op meerdere van de 80 vragen zullen weten, maar ook zal er zeker spelplezier zijn, zo verwachten de organisatoren.

Aanmelden

De inschrijving sluit op 15 september. Leden van de KBO afdeling Steenbergen kunnen gratis deelnemen, niet-leden betalen € 4,- per persoon. Men krijgt hiervoor in elk geval bij binnenkomst een consumptie aangeboden, maar mogelijk wordt zelfs de ‘eeuwige’ roem verdiend.  De zaal gaat om 13.30 uur open. Aanmelden (met naam en adres / telefoonnummer of via e-mail) kan bij: Van Brabantstraat 46  (tel. 850 291), Wijngaarden Bolwerk 45 (563567) of Burgemeester Van Loonstraat 137  (tel. 563 547). Ook kan opgave via een mailtje naar Paul Kil via p.kil@home.nl.