Nog tweetal weken om in te schrijven voor Kijk Binnen bij Bedrijven

REGIO – In de week van 16 tot en met 21 maart vindt de derde editie van ‘Kijk Binnen bij Bedrijven plaats. Die geeft werkzoekenden, studenten en werkgevers de kans elkaar vrijblijvend te ontmoeten om te ontdekken of ze wat voor elkaar kunnen betekenen. 14 Februari is de laatste dag dat bedrijven en organisaties gevestigd op de Brabantse Wal zich hiervoor kunnen inschrijven.

“Daarna begint een campagne om de doelgroep enthousiast te maken voor een bezoek aan een of meerdere deelnemers. Meedoen is gratis en belangstellenden een kijkje te laten nemen levert altijd wat op”, vertelt Anita Karremans van Samen in de Regio. Deze organisatie neemt het initiatief voor de ontmoeting. “Het netwerk van Samen in de Regio is recent uitgebreid met meer partners uit het middelbaar onderwijs, VMBO en MBO. Zij zien het als de kans voor studenten en scholieren om zich te oriënteren op keuzes die zij gaan maken”.

‘Talent behouden voor de regio’

Studenten en scholieren zijn niet altijd bekend met de mogelijkheden die bedrijven en organisaties op de Brabantse Wal bieden. En nog belangrijker is dat ze ontdekken wat ze werkelijk leuk vinden en waar hun interesse naar uitgaat.  Bedrijven en organisaties roepen we op om zich aan te melden, ook als ze nog geen vacatures hebben openstaan. En ook voor organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers is ‘Kijk Binnen bij Bedrijven’ een prima kans om in contact te komen”.

Aanmelden

Op de website www.kijkbinnenbijbedrijven.nl is meer informatie te vinden en hier kunnen deelnemers zich ook aanmelden.