Nog slechts tien kaarten beschikbaar voor eerste Stadhuis-concert

STEENBERGEN – Aanstaande zondag (24 oktober) wordt in het oude Stadhuis in de Kaaistraat het eerste concert gegeven in de serie licht klassieke concerten die het Kunst- en Cultuurplatform Steenbergen er organiseert. Er zijn nog tien kaarten beschikbaar, tenminste zolang de voorraad strekt.

Wie graag bij het concert van het ensemble ‘Rossignol’ wil zijn kan bestellen via cultuursteenbergen@outlook.com. Bellen kan ook: telefoon (0167) 566 453. Het is verstandig om snel te reageren, want de verwachting is dat ook deze laatste tien kaarten gelukkige belangstellenden zullen vinden.
‘Rossignol’ bestaat uit docerend musicus blokfluit en zang Alice Gort-Switynk en Elly van Munster, die gitaar, luit en Chitarrone bespeelt. Zij brengen werken van Schubert, Vivaldi en Beethoven.

Het concert begint zondagmiddag om 15:00 uur. Een geldig corona-toegangsbewijs is verplicht. In de zaal van het oude Stadhuis is plaats voor 40 bezoekers. In de gangen van het oude Stadhuis exposeert kunstenares Elly Gommers haar werken.

Foto: Ensemble ‘Rossignol’ – foto Wim Gort