Nog ruimte op Beachsoccer toernooi tijdens jaarmarkt

STEENBERGEN – Tijdens de Steenbergse jaarmarkt – van 7 tot en met 9 september – wordt het inmiddels 11e Beachsoccer toernooi gehouden. Xander Knop laat namens de organisatie weten dat er nog ruimte is voor teams om zich in te schrijven. Inmiddels hebben zich 10 damesteams aangemeld en 15 jongensteams.

Het Beachsoccer toernooi wordt gespeeld in de zandarena, die wordt aangelegd op het parkeerterrein naast de Gummaruskerk aan de Westdam. Dat gebeurt vrijdag tot en met zondag en naar verwachting zullen ook dit jaar zo’n 200 spelers deelnemen. De organisatie houdt met de indeling van de speeltijden rekening met de reguliere voetbalspeeltijden van alle categoriën, dus deelname hoeft geen belemmering te zijn voor spelers die ook voor hun voetbalclub moeten spelen.

Aanmelden kan nog

Teams die zich nog willen inschrijven kunnen dat doen door een email te sturen met daarin teamnaam, namen van deelnemers en hun geboortejaar (benodigd voor de indeling). Dit kan naar beachsoccer@ziggo.nl. Het is raadzaam om snel in te schrijven, want voor alle categoriën telt een maximum aantal ploegen.