Nog plaats voor teams bij SKW Muziekkwis

LEPELSTRAAT – Op zondag 19 maart wordt in ’t Weike, aan de Kerkstraat 82 in Lepelstraat de 3e SKW Muziekwis georganiseerd. Deze kwis beslaat veel stijlen uit de geschiedenis van de populaire muziek van ca. 1950 tot heden.  Aan de hand van geluids- en beeldfragmenten kunnen de deelnemende teams hun kennis tonen en de strijd met elkaar aangaan. Er kunnen zich nog enkele teams aanmelden.

Vanwege de genoemde diversiteit zijn teams met een mix van jongere en oudere teamleden ideaal. Een team mag bestaan uit twee tot maximaal vijf personen. De bedoeling is vooral om de deelnemers een gezellige middag te bieden, maar er zit tevens  een serieus wedstrijdelement in.  Daarom is er gekozen voor een niet al te hoog moeilijkheidsgehalte, maar deelnemers moeten wel wat van muziek afweten om hoog tre kunnen eindigen.

Teams kunnen zich vooraf per email aanmelden via skw@home.nl, onder vermelding van een leuke teamnaam, de naam van de teamcaptain en het aantal personen.

Deelname is gratis, maar door de beperkte ruimte geldt vol = vol , dus belangstellenden worden gemaand om zich tijdig aan te melden. De kwis begint om 14.00 uur en duurt naar verwachting tot 17.00 uur.