Nog meer deelnemers gewenst voor enquête over sport- en beweegbehoefte

STEENBERGEN – In opdracht van de gemeente Steenbergen onderzoekt een student van de Fontys Economische Hogeschool Tilburg (FEHT) de sport- en beweegbehoefte van volwassenen in de leeftijd van 19 tot 60 jaar in onze gemeente. Doel van het onderzoek is de sport- en beweegbehoefte van inwoners in kaart te brengen om daar het aanbod beter op af te kunnen stemmen.
 
In de afgelopen weken hebben diverse huishoudens op basis van een steekproef een brief ontvangen met daarin een uitnodiging om een online vragenlijst in te vullen. Ruim vierhonderd inwoners hebben dit al gedaan.

Om een representatief beeld te kunnen schetsen, zijn er nog meer deelnemers nodig en roept de gemeente overige inwoners ook op om deel te nemen aan het onderzoek.

Inwoners van de gemeente tussen de 19 en 60 jaar kunnen meedoen aan het onderzoek en maken tevens kans op een jaar lang gratis zwemmen bij één van de gemeentelijke zwembaden. De vragenlijst is te vinden via www.thesistools.com/steenbergen en deelnemen kan uiterlijk tot en met zondag 25 december 2016.