Nog deelnemers welkom bij spinningmarathon voor Ankie Stoer!

STEENBERGEN – De opbrengst van de 9de spinningmarathon die zaterdag 21 maart bij Dinami sports&fitness wordt gehouden, komt deze keer via Ankie Stoer!/Stichting Ankie in zijn geheel ten goede aan de strijd tegen kinderkanker. Teams die zich nog willen aanmelden, kunnen dit doen tot en met aanstaande zondag.

Er is maximaal ruimte voor 25 teams bij de spinningmarathon, die duurt van 10.00 tot 22.00 uur en waarbij elk uur een ander thema kent, zoals ‘zomer in je bol’, ‘campingsmoking in tour’ en ‘Spinsation White’. De meest origineel verklede deelnemer van elk thema-uur krijgt een prijsje en de deelnemer die het hoogste sponsorbedrag heeft ingezameld, mag een weekend lang lekker gaan toeren in een Renault Captur. Ook kunnen de spinners en de bezoekers, want supporters zijn uiteraard van harte welkom, meedoen aan een loterij.

De sportieve happening ten bate van het goede doel wordt mede mogelijk gemaakt door Dinami, Diomedon, DSR Consultancy, Autobedrijf Cuelenaere, Sportshop Heshof, Ondernemersvereniging Oudoe, Brasserie Puur, Meesters Groente&Fruit, Jumbo Steenbergen en Albert Heijn Achterberg.

Inschrijven is mogelijk middels het daarvoor bestemde formulier op www.dinamisteenbergen.nl of aan de balie van het sportcentrum.