zaterdag 29 september 2018, 13:00

Nipte nederlaag v.v.Steenbergen in eerste competitiewedstrijd tegen Sc.Gastel

Na een voorbereidingsperiode van ruim anderhalve maand was het dan jl. zondag eindelijk zover :  De competitie voor de amateur voetbalverenigingen ging van start.De laatste weken was er met succes geoefend in de bekercompetitie met drie duidelijke overwinningen tegen tegenstanders die nou niet bepaald van hoog niveau waren, dus was het afwachten hoe het in de eerste echte wedstrijd zou gaan uitpakken.

Steenbergen moest daarvoor naar Oud Gastel waar het voor de Blauwwitten altijd lastige Sc Gastel de eerste tegenstander was van de competitie 2018/2019.Helaas moest na 2 keer 45 minuten voetballen de kleinst mogelijke nederlaag worden geïncasseerd, waar een gelijkspel tot de mogelijkheden had behoord en dat zou de krachtsverhoudingen ook beter hebben weergegeven.Steenbergen was met name in de eerste helft de bovenliggende partij, maar het euvel was dat er te weinig kansen werden gecreëerd . Gastel scoorde in de eerste helft de 1-0 en die stand bleef onveranderd. Dit mede dankzij goede keeperswerk van Jeroen Sebregts.

Thuiswedstrijd

Zondag a.s. wacht Steenbergen een thuiswedstrijd tegen v.v. Roosendaal.
De Roosendalers zijn de competitie uitermate goed begonnen via een 6-1 overwinning op Clinge. Steenbergen kan dus zijn borst natmaken want ook tegen deze sterke  tegenstander zal het niet gemakkelijk zijn een goed resultaat te behalen.
De wedstrijd begint zoals altijd om 14.30 uur.
Om 11.30 uur spelen zowel Steenbergen 2, Steenbergen 3 als de Blauwwit dames een thuiswedstrijd, vanaf 15.00 uur gevolgd door de 3e helft in de kantine.
In samenwerking met B-special FX wordt vanaf die tijd het Septoberfest georganiseerd waarbij DJ B-Cuul voor de ongetwijfeld gezellig muziek zal zorgen. Met een goed resultaat van de mannen van trainer Marco Ernest zal het dan ongetwijfeld nog gezelliger worden.

Senioren: uitslagen en programma

Uitslagen senioren v.v. Steenbergen van zaterdag 22 en zondag 23 september: Steenbergen zaterdag 2 - Nw.Borgvliet zaterdag 2: 5-1; Sc.Stavenisse zaterdag 2 - Steenbergen zaterdag 3: 1-4; De Fendert zaterdag 3 - Steenbergen zaterdag 4: 3-2;
Sc.Gastel 1 - Steenbergen 1: 1-0; Roosendaal 2 - Steenbergen 2: 4-2; Odio 3 - Steenbergen 3: 4-1; Victoria’03 dames - Steenbergen dames: 2-5.
Programma senioren v.v.Steenbergen voor zaterdag 29 september: Dosko zaterdag 2 - Steenbergen zaterdag 2; aanvang 12.00 uur; Steenbergen 3 zaterdag - Vosmeer 2 zaterdag; aanvang 15.15 uur; Steenbergen 4 zaterdag - D.V.O.’60 7 zaterdag; aanvang 15.15 uur.
Programma senioren v.v. Steenbergen voor zondag 30 september: Steenbergen 1 - Roosendaal 1, aanvang 14.30 uur; Steenbergen 2 - Unitas’30 2, aanvang 11.30 uur;
Steenbergen 3 - Achtmaal 2, aanvang 11.30 uur; Steenbergen dames - Internos dames, aanvang 11.30 uur.

Door: John Rommers