Vrijdag 21 december 2018

Zinloze nachtelijke vernieling in Steenbergse jachthaven

STEENBERGEN – Havenmeester Dirk-Jan van Weezel is boos. Afgelopen nacht hebben drie figuren de vuilwaterstortplaats van de jachthaven vernield. Ze sloopten een afschermdeksel en lieten de put zonder dit deksel achter. “Een zinloze vernieling. Waarbij een nog gevaarlijke situatie werd gecreëerd ook. Stel je voor dat iemand in de donkerte hier passeert en zijn nek breekt vanwege de open put”, zo concludeert de havenmeester.

Hij heeft de camerabeelden op Facebookpagina van de jachthaven De Schapenput gezet. En vroeg KijkopSteenbergen.nl om publicatie. “Ik hoop nu dat de drie heren contact met me opnemen. Ik wil dat ze de schade vergoeden. Die bedraagt tegen de 2.500 euro. En ik wil ook dat ze beseffen dat dit soort acties niet kunnen. Vermoedelijk zijn deze heren ook dezelfde personen die hier op een van de boten zijn geweest. De bewoonster is zich rot geschrokken. Ook zij heeft de politie gebeld. Die zou nog langs komen. Ik zal ze dan eveneens spreken en mijn aangifte doen”.

Een link?

Er is overigens al de nodige reuring op social media. Daarbij wordt geopperd dat dit deze heren wellicht ook nog eens dezelfde zijn die vanochtend om vier uur actief zijn geweest in de Irisstraat. Niet onlogisch dat een dergelijke link wordt gelegd. De tijdstippen sluiten aardig op elkaar aan. Het drietal was in elk geval net na drie uur bij de haven.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties