Dinsdag 4 september 2018

Zeilmiddag voor jonge Mantelzorgers

STEENBERGEN - De mantelzorg steunpunten Steenbergen, Bergen op Zoom en Woensdrecht organiseren in samenwerking met de Zeeverkennersgroep Karel Doorman uit Bergen op Zoom een zeilmiddag voor jonge mantelzorgers. Dit is een van de activiteiten waarbij jonge mantelzorgers elkaar kunnen ontmoeten en wellicht wat van de zorgen die ze met zich meedragen kwijtraken of tenminste even vergeten. De zeilmiddag vindt plaats op zondag 16 september.

Tijdens de zeilmiddag gaan de jongeren onder leiding van ervaren zeeverkenners het water op. Bij mooi weer is het wellicht ook mogelijk om een duik te nemen. Bij terugkomst in de Bergse haven schuiven de deelnemers aan voor een smakelijke barbecue.
Wie zelf een jonge mantelzorger is of een jongere kent die graag mee wil zeilen, dan kan worden aangemeld via het steunpunt Mantelzorg in Steenbergen. Voor deze activiteit moeten deelnemers minimaal 10 jaar oud zijn en in het bezit zijn van een zwemdiploma. Aanmelden in de gemeente Steenbergen kan via telefoon (0167) 541 137 of 06 41 704 622. Een mailtje sturen naar: mantelzorg@swo-stb.nl kan ook.
Nadere informatie kan worden verkregen bij Lenny Winkel, telefoon (0164) 672 049.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties