Maandag 29 oktober 2018

Wintertijd challenge Bij Dinami afgelast.

STEENBERGEN - Het had een sportieve zaterdagavond moeten worden ten behoeve van Spieren voor spieren. Helaas liep het anders. Natasja Smout is teleurgesteld dat de wintertijd challenge niet door kon gaan. Gelukkig werd met een eerdere actie al een aardig bedrag opgehaald.

 “We hadden er zoveel zin in. Bewegen om geld in te zamelen voor onderzoek naar mensen die lijden aan spierziekten. Helaas kregen we zo weinig aanmeldingen dat de kosten hoger zouden zijn dan de baten. Dan moet je verstandig zijn en al het geld wat er al is ingezameld gebruiken voor het doel.” Natasja kwam door een collega, wiens zoon Bram aan een spierziekte lijdt op het idee een wintertijdchallenge te organiseren. Er werd een sponsorloop georganiseerd op de school waar zij schoolleider is. Het Aventurijncollege in Bergen op Zoom. Omdat ze ook lesgeeft bij Dinami in Steenbergen was de link natuurlijk snel gelegd. Helaas liep het anders en is besloten de wintertijdchallenge af te gelasten.

Toch nog een mooi bedrag opgehaald

“Gelukkig hebben we met de sponsorloop op het Aventurijncollege veel geld opgehaald. Ruim 1200 euro. De sponsor pot bleef open, tot zondagavond vijf voor elf. Uiteindelijk is een bedrag van 2200 euro ingezameld.

Tekst: Tineke Feskens


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties