Zaterdag 18 augustus 2018

Vanavond: slotavond van Muza aan de Haven

DINTELOORD – Vanavond is de derde en tevens laatste avond van Muza aan de Haven. Vanaf 20:00 uur zijn belangstellenden welkom. De toegang is ook deze avond gratis. Trekkers vanavond zijn De Bouties, Marijn van Geel en Arjon Oostrom. Ook Feest Dj Mathijs Pluijgers ontbreekt niet deze avond niet.

Met niet minder dan 12 leden zijn De Bounties een forse band. Zij zullen – zo verwachten de organisatoren – het podium zowel letterlijk als figuurlijk vullen. Deze feestband is in 1997 ontstaan na het jazzfestival van Breda. Na de komst van zangeres Didi Phaff worden ook Engelstalige nummers gebracht.

Steenbergenaar Marijn van Geel zal voor een aangenaam weerzien bij vele bekenden in Dinteloord zorgen. Onlangs speelde hij nog tijdens de doorkomst van de Roparun in Dinteloord en ook vanavond zal hij een spetterend optreden verzorgen.

Dat geldt overigens ook voor feestzanger Arjon Oostrom uit Made. Oostrom is een vaste zanger bij de Après Skihut in Rotterdam en hij zet hier de tent regelmatig op zijn kop. Dinteloord kan de borst dus al nat maken.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties