Zondag 16 september 2018

Steenbergse verenigingen verkopen loten van Grote Clubactie

STEENBERGEN – Vanaf 15 september gaan vier verenigingen uit de kern Steenbergen op stap voor de verkoop van de Grote Clubactie-loten. Zij geven daarmee hun clubkas een financiële injectie. want 80% van de opbrengst van de loten gaat direct naar de verenigingen. Vanuit Steenbergen doen Harmonie Amicitia, sportvereniging Diomedon, Trafo en Sc Welberg mee.

De Grote Clubactie beleeft dit jaar alweer de 46e editie. Directeur Frank Molkenboer: "Verenigingen hebben de inkomsten uit de Grote Clubactie hard nodig. Ze kunnen het goed gebruiken voor nieuwe doeltjes, tenues of een likje verf voor het clubgebouw. Het geld krijgt een goede en doelgerichte bestemming. Van elk verkocht lot à 3,- gaat 2,40 direct naar de vereniging. Ook dit jaar kunnen vrienden, familie en inwoners van Steenbergen, de deelnemende clubs ondersteunen. Ze maken dan ook nog eens kans op één van de 32.000 prijzen uit de Grote Clubactie loterij!"
Verenigingen halen volgens de organisatie met deze actie per club een bedrag tussen de 1.000,- en 15.000,- op. Dit is natuurlijk afhankelijk van het aantal verkochte loten.

Deelnemen kan nog steeds

Verenigingen kunnen nog steeds deelnemen aan de actie. Ze kunnen zich aanmelden via clubactie.nl of door te bellen naar 013 - 455 28 25.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties