Woensdag 29 mei 2019

Steenbergse Klassieker Club organiseert Zuiderwaterlinietocht

STEENBERGEN – Morgen, tijdens Hemelvaartsdag pakt de Steenbergse Klassieker Club (SKC) flink uit. Naast de ‘Zuiderwaterlinietocht’ voor klassieke auto’s zijn deze automobielen samen met oude tractoren en klassieke bromfietsen ’s middags present in het stadshart van Steenbergen. Hier staan ze dan opgesteld in de Kaaistraat en op de Markt.

Aan de Zuiderwaterlinietocht – die voert langs de verdedigingswerken van de Zuiderwaterlinie en langs oorlogsmonumenten – nemen 20 klassieke auto van de SKC deel. Onder meer Mercedessen, cabrio’s, Volvo’s, een oude brandweerwagen en een Hawke, een zeer zeldzame Humber. De tocht start om 10:30 uur vanaf de Markt en hier zullen de klassiekers rond 13:30 uur arriveren. Ze worden er opgesteld voor het publiek. In de laatste etappe van de Zuiderwaterlinietocht sluiten ook ruim twintig oude tractoren aan van de ‘Oude Trekker en Motoren Vereniging (OTMV). Zij zullen zich vervolgens opstellen in de Kaaistraat. Ook een Jan Plezier – dat is een grote huifkar – valt te bewonderen. Deze maakt vanaf Onze Stede een rondrit met speciale genodigden.
Eveneens op de Markt zullen vanaf 13:00 uur de brommers te bewonderen zijn van de Oldtimer Brommerclub uit Bergen op Zoom. Vanaf dat tijdstip speelt daar ook een band live muziek.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties