Vrijdag 14 december 2018

Opbrengst Kerst- en Kunstmarkt in Gummaruskerk bestemd voor Wensboomproject

STEENBERGEN – Zondag 16 december organiseert Lionsclub Steenbergen in samenwerking met RPS en de activiteitencommissie van de Gummaruskerk een gezellige Kerst- en Kunstmarkt die tussen 11:00 en 17:00 uur gratis kan worden bezocht. Er is een aantrekkelijk programma samengesteld.

Naast de Kunst- en kerstmarkt in de sfeervol ingerichte Gummaruskerk zijn er muziek en dansoptredens. Hieraan werken mee: het Gummaruskoor, Hans Zaat, Dansgroep Sjappoo van Monique de Groot, Slagwerkschool Brok en Spelenderwijs, het Klein Orkest van Volharding, Flip de Nijs en Mario von Bannisseht en theaterschool Myra Ceti.

Catering

De dames Lions – Lionessen – verzorgen de catering tijdens de kerstmarkt en zorgen voor koude en warme dranken en gebak, zowel zoet als hartig.
De totale opbrengst van de markt wordt besteed aan het vervullen van wensen die dit seizoen in de inmiddels traditionele wensbomen worden gehangen. Zo’n wensboom staat op de kunst- en kerstmarkt, in de bibliotheken en in het gemeentehuis van Steenbergen.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties