Vrijdag 22 maart 2019

Gevoelige nederlaag voor TCS

Halverwege de voorjaarscompetitie is eerste team van T.C.S. tegen een onverwachte nederlaag opgelopen. Hekkensluiter ODT K.U. 5 toonde zich in Roosendaal van haar beste kant. Met de cijfers 8-2 lijken de Steenbergse tafeltennissers ineens in de gevarenzone terecht te zijn gekomen.

Ook bij T.C.S. 2 lijkt degradatie een rol te gaan spelen. Tegen naaste concurrent TIOS’51  7 boekte de TCS-ers een benauwd 5-5 gelijkspel. En dat betekent ze nog steeds op de voorlaatste plaats staan.
Voor T.C.S. 3 lijkt de kans op directe degradatie niet zo groot, maar na het 7-3 verlies tegen Belcrum 12 moet serieus rekening gehouden worden met een degradatiewedstrijd. De Bredase spelers staan net een plaats hoger en hebben hun voorsprong zodoende weten te vergroten.

Programma

Vanavond – vrijdagavond – spelen de drie teams thuis. T.C.S. 1 neemt het op tegen Belcrum 6 en dat team heeft goede kampioenskansen. De strijd zal ongetwijfeld moeilijk worden en afhankelijk zijn van de opstelling van de thuisclub. De wedstrijden in het Cromwiel beginnen vrijdag 22 maart om 20.00 uur. Het volledige programma:
T.C.S.  1 - Belcrum 6  (Breda); T.C.S.  2 - TIOS 3  (Terheijden); T.C.S. 3 - Die Meede 8  (Made)

Door: Paul Kil 


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties