Vrijdag 25 januari 2019

Dit weekeinde theatershows bij Myra Ceti

STEENBERGEN – Jaarlijks verzorgen de leden van theaterschool Myra Ceti twee shows voor alle belangstellenden in de regio Steenbergen. De komende twee weekenden staan zowel de jongeren en volwassengroepen en de kindergroepen op de toneelplanken in het theater aan de Wouwsestraat.

Beide weekends spelen de jongeren en volwassenen in ‘Moord in de Oriënt-Expres, naar het gelijknamige boek. Deze voorstelling is vrijdagavond om 20:30 uur, zaterdag om 16:00 uur en om 20:30 uur, terwijl er zondag ook twee voorstellingen worden gegeven om 12:00 uur en om 15:00 uur. Volgende week zijn de voorstellingen op vrijdag om 20:30 uur, op Zaterdag om 20:30 uur en op zondag om 16:00 uur.

De kinderen die toneellessen volgen bij Myra Ceti hebben hun uitvoering ‘Superhelden’ deze zaterdag om 13:00 uur. Volgend weekend zijn er voorstellingen op zaterdag 2 februari om 13:00 en om 16:00 uur, terwijl ook zondag 3 februari een voorstelling volgt die om 13:00 uur begint. Superhelden verhaalt de lotgevallen van Tommie die veel op school gepest wordt en troost vindt in stripverhalen en videogames. Een logeerpartij bij Oma Toos en tante Joke zorgt voor verrassende ontwikkelingen wanneer de poort naar ‘Superzone’ wordt ontdekt.

Kaarten voor de voorstellingen kosten 10 euro en zijn online te bestellen via www.myra-ceti.nl.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties