Maandag 17 september 2018

Buurtbus zoekt chauffeur voor aanvulling van vrijwilligersteam

STEENBERGEN - Buurtbus vereniging Steenbergen-Oud Gastel verzorgt de busdiensten voor de kleinere plaatsen in het West Brabantse. Dit alles gebeurt op met de hulp van vrijwilligers. De vereniging is opzoek naar een vrijwilliger chauffeur (m/v) die een vrijgekomen plaats wil opvullen.

De busdiensten zijn niet alleen voor senioren, die door het ontbreken van eigen vervoer graag gebruik van de buurtbus maken, maar zeker ook voor de schoolgaande jeugd. De buurtbus geeft deze jeugd de gelegenheid, om vanuit plaatsen als Kruisland, Heerle en Wouw de scholen in Steenbergen, Oudenbosch en Roosendaal te bereiken. Ook bieden de diensten ouderen de gelegenheid om plaatsen te bezoeken waar geen grote lijndiensten komen. De buurtbusdiensten zijn opgenomen in het officiële reistijdenschema en verruimen de reismogelijkheden via openbaar vervoer.

Contact opnemen

Omdat er een plaats is vrijgekomen in het team van vrijwilligers is de buurtbusvereniging op zoek naar een vrijwillige chauffeur/chauffeuse uit Steenbergen.
Voor informatie en eventuele aanmelding kunnen belangstellenden contact opnemen met Herman Koning. Hij is bereikbaar via telefoon: 0165 542 232 of 06 38 111 630.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties