Nieuwjaarsreceptie Ondernemend Steenbergen: ‘Er zit groei in’

STEENBERGEN – Ook volgend jaar organiseren Retail Platform Steenbergen (RPS), Ondernemers Platform Steenbergen (OPS), Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie afdeling Steenbergen (ZLTO), Horeca Nederland afd. Steenbergen en Rabobank Zuidwest-Brabant de gezamenlijke nieuwjaarsreceptie voor Ondernemend Steenbergen. Die wordt gehouden op donderdag 10 januari.

Voor deze receptie hebben zich inmiddels 70 ondernemers aangemeld, maar dat mogen er nog veel meer zijn. Tot 2 januari kunnen belangstellenden zich aanmelden via: www.rabobank.nl/zwb. De receptie wordt gehouden in de ontmoetingsruimte van familie De Schutter, aan de Dinteloordseweg 16 in Steenbergen (schuin tegenover de voormalige vlasfabriek).

Groei en ontmoeting

Het thema van de bijeenkomst is dit jaar ‘Er zit groei in’. Na de opening door ZLTO-voorzitter Pieter Korst, zal Gert Sikken daar wat meer letterlijk op in gaan met een presentatie. Sikken is directeur Agrarische Zaken bij Suiker Unie Dinteloord.
Zoals gebruikelijk is het spreekgedeelte bij de bijeenkomsten van Ondernemend Steenbergen kort en krachtig waardoor er volop ruimte voor ontmoeting overblijft. De bijeenkomst begint om 19:30 uur.