Nieuwjaarsconcert Amicitia met dames popkoor

STEENBERGEN – Zaterdag 11 januari verzorgt harmonie Amicitia haar jaarlijkse nieuwjaarsconcert in de Nederlands Hervormde kerk. Dat gebeurt in samenwerking met het dames popkoor Enjoy More Music. Aanvang is om 20:00 uur, het entreegeld bedraagt vijf euro.

Voor wat betreft Amicitia – evenals het popkoor onder leiding van Junior Huigen – is het nieuwjaarsconcert een aftrap van een reeks concerten met een ambitieus programma. De harmonie blikt daarmee alvast vooruit naar een groot gezamenlijk concert met harmonie De Unie uit Fijnaart, Fanfare Cluctor et Emergo uit Zoutenlanden en Enjoy More Music uit Heerjansdam. Dit zal op 4 april worden gegeven. Alle orkesten staan onder leiding van Junior Huigen en het thema van het gezamenlijk concert is het muzikale repertoire uit alle 24 James Bond Films. Niet voor niets krijgt dit de naam ‘Shaken not Stirred’.
Alle arrangementen zijn bewerkt door Junior Huigen, die ook het repertoire schreef dat Enjoy More Music gaat zingen tijdens het concert van 11 januari.