Nieuwe ontwikkelingen woningoverval Steenbergen

 STEENBERGEN – De politie meldt dat er nieuwe ontwikkelingen zijn in het onderzoek naar de daders van de gewelddadige overval in een woning aan de Witte Ruiterweg. Morgen, dinsdag 14 december, worden er nieuwe beelden met het publiek gedeeld in het televisieprogramma Opsporing Verzocht. 

De bewoners van een woning aan de Witte Ruiterweg werden op 4 oktober jongstleden gewelddadig overvallen. De bewoonster werd door vier gemaskerde mannen overmeesterd en tegen de grond gedrukt. Daarbij brak zij haar enkel. Ook haar man raakte gewond en werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De andere bewoners raakten niet gewond. 

Bewakingsbeelden al getoond

De daders vluchtten vermoedelijk weg in een wit busje richting de Westlandse Langeweg. Diverse politie-eenheden en een politiehelikopter zochten in de omgeving van Steenbergen naar de daders. Er werd die ochtend op de A4 nog een wit busje met daarin twee personen staande gehouden, maar na onderzoek werd het tweetal vrijgelaten omdat er onvoldoende verdenkingen waren. 

Een dag na de overval toonde de politie al de bewakingsbeelden van de overval in het opsporingsprogramma. Morgen wordt er dus opnieuw aandacht besteed aan de zaak.  

Door: Nicole van de Donk