Nieuwe klucht van De Vrolijke Spelers

STEENBERGEN – ‘De Geflipte Flierefluiter’ is de titel van de klucht in vier bedrijven waarmee De Vrolijke Spelers komend weekeinde op de planken staan in de theaterzaal van Myra Ceti aan de Wouwsestraat 49 in Steenbergen.

Het blijspel dat de Steenbergse ouderentoneelvereniging drie keer opvoert gaat over Opa Teun, die zeer respectloos wordt behandeld door zijn schoonzoon Gerbrand en zijn kleinkinderen Vincent en Dolly, die bij hem inwonen.

De nazaten willen dat ‘die aftandse sloopwagen’, zoals opa wordt genoemd, uit zijn eigen huis vertrekt. De oude baas droomt van een lot uit de loterij, in de hoop dat ze hem dan wel liefdevol zullen omarmen. Hij bespreekt zijn gedachten met Doortje, de hulp en de enige die wel met Teun te doen heeft. Dan komt er onverwacht bezoek van de notaris…

Wie wil weten hoe dat allemaal afloopt, kan ‘De Geflipte Flierefluiter’ vrijdag 15 januari om 19.30 uur, zaterdag 16 januari om 13.30 uur en zondag 17 januari om 13.30 uur gaan bekijken. De toegangsprijs tot de voorstellingen bedraagt 6 euro p.p., kaarten zijn verkrijgbaar via Fien Cools, Van Bredastraat 34 in Steenbergen, (0167) 561327, en bij Corrie Blommerde, West Havendijk 8 in Steenbergen, (0167) 563582. Aan de zaal vindt geen kaartverkoop plaats.

Verenigingen en instellingen die De Vrolijke Spelers willen boeken kunnen voor inlichtingen terecht bij Ineke Lindeman, (0167) 852012, devrolijkespelers@live.nl , www.devrolijkespelers.nl