Nieuwe carnavalskraker voor zanger Mathijs Pluijgers

DINTELOORD –Op zoek naar broodnodige afwisseling in de dagen dat ‘Jinglebells’ en ‘All I want for Christmas’ het muzikale aanbod regeren? De Dinteloordse zanger Mathijs Pluijgers biedt het alternatief. Gisteren ging zijn nieuwe carnavalskraker “Ik zeg maar zoo, da’s korter als dierentuin’ in première en daarmee gaan de handjes als vanzelf de lucht in. In polonaise rond de kerstboom. Waarom ook niet?

Vorige week zondag trok Pluijgers met familie en vrienden erop uit om de clip voor zijn kersverse single op te nemen. In een ‘vintage’ BBA-bus toerde het bonte beestengezelschap door de regio op zoek naar geschikte locaties. In het Stampergatse park bleek een haai in de vijver te wonen en het Dinteloordse pretpark kreeg wel hele vreemde kostgangers. Zelfs het beeld van de ‘Suukerpee’ op de rotonde bleef niet gespaard, maar hield wel een Brabantse sjaal aan het avontuur over.

Op de tandem

“Ik zeg maar zoo, da’s korter als dierentuin’, is de tweede single van Pluijgers. Geschreven door Steenbergenaren Stefan Uijtdewilligen van Rood muziekproducties en tekstschrijver John Nijssen. Vorig jaar scoorde Pluijgers al met een moderne bewerking van ‘Op de tandem’ van De Four Tak.

De nieuwe single van Pluijgers is onder meer te bekijken via bovenstaand filmpje, het YouTube kanaal Dutch Music Friends en te downloaden via Spotify en Itunes.

Lees meer over Mathijs en zijn nieuwe hit in de Steenbergse Courant van aanstaande vrijdag 29 december.