Nieuw scorebord hoofdveld vv Steenbergen in gebruik genomen

STEENBERGEN – zaterdag 17 juni jl. is tijdens de vrijwilligersavond van v.v. Steenbergen een nieuw elektronisch scorebord in gebruik genomen.

Het oude bord dateerde van 1994 en werd destijds aan de vereniging geschonken door Bouwbedrijf Piere Gorissen uit Steenbergen maar was nu aan vervanging toe. Via de opbrengst van de Blauw Wit loterij en de kantine balbordsponsors is het nieuwe bord uiteindelijk gerealiseerd. Het frame voor het bord is gesponsord door Van de Riet Totaalbouw uit De Heen.

Vanaf het nieuwe voetbalseizoen 2017/2018 zal het prachtige blauw witte scorebord in de vorm van het embleem van de vereniging daadwerkelijk gebruikt gaan worden. Het scorebord is gemaakt en ontworpen door Tiny Tak van het bedrijf DaJaTec uit Oud Gastel. Jelle Koenraadt , doorgaans de man die het scorebord bedient, kreeg de eer om het nieuwe bord te onthullen onder het toeziend oog van een 75-tal vrijwilligers die bij deze onthulling aanwezig waren.

Uiteraard is de voetbalvereniging erg blij met deze mooie nieuwe aanwinst, die hopelijk ook weer vele jaren dienst gaat doen. En nu maar hopen dat vooral de cijfertjes van de thuisploeg vaak gebruikt kunnen worden.

( door John Rommers )