Nieuw bij Avia-shop Cuelenaere: ‘Broodje Kuul’

STEENBERGEN – Autobedrijf Cuelenaere breidt het assortiment van zijn AVIA-shop uit met verse broodjes die vanaf heden rijkelijk belegd door het team van de shop worden aangeboden. “Voorlopig zijn de broodjes alleen als lunch verkrijgbaar op door de weekse dagen. Ze kunnen via Whatsapp of via de mail worden besteld en worden dan vers afgebakken en met eerste klas kwaliteitsproducten belegd”, zo laat Albert Cuelenaere weten.

Hij wijst op het voordeel dat de Avia-shop heeft: “We zijn heel toegankelijk, onze bezoekers kunnen gemakkelijk parkeren en dat betekent dus ook gemakkelijk afhalen. Het beste is om de broodjes via broodje@cuelenaere.nl of via Whatsapp 06 45 837 942 te bestellen. Dan worden ze speciaal voor de besteller klaargemaakt. Er zijn zo’n twintig variëteiten, zowel koud als warm belegd”.
“Voorlopig leveren we op maandag tot en met vrijdag. En bekeken wordt of deze service ook naar het weekend wordt uitgebreid. Bestellingen kunnen tussen 10:00 en 15:00 uur worden gedaan”.

Foto: Madeleine Testers en José de Jong hebben juist wat broodjes klaargemaakt. “Echt super vers en ruim belegd. Heel smakelijk dus”.