Negentig zwemgeslaagden bij De Meermin

STEENBERGEN – Badchef Leo Holierhoek is in zijn nopjes. Hij mocht met zijn team de zwemdiploma’s uitreiken aan niet minder dan 90 geslaagde. Dat gebeurde zaterag 29 juni jl. Meermin-hoffotograaf Thomas Weezenbeek maakte een foto van de geslaagden.

Vanwege de regelgeving inzake gegevensbescherming neemt De Meermin maar geen risico om de namen van de geslaagden door te geven. Dat is heel jammer want het is altijd leuk om geslaagden te kunnen vermelden en het merendeel van hen zou zijn of haar naam natuurlijk best in Steenbergse Courant en KijkopSteenbergenl.nl willen zien. We laten het bij de aantallen. Er waren 15 geslaagden voor het diploma A, 16 voor B, 21 voor C. Bij Vaardigheid 1 kregen 12 af zwemmers hun diploma, bij V2 2, V3 1 en V4 2 geslaagden. Bij het Planspringen waren totaal10 geslaagden op de verschillende categoriën, Bij het Snorkelen in totaal 11 personen.

Goede resultaten

“Het lesseizoen is goed verlopen en ook voor het eind van dit seizoen zijn er veel af zwemmers”, vertelt Leo Holierhoek. En voor wat betreft het aantal bezoekers moppert hij eveneens niet. “Het mooie weer van juni heeft de slechte meimaand gelukkig goed gemaakt. De teller staat nu op 24579 bezoekers”, zo liet de badchef vrijdagochtend 5 juli weten. Ook het onderwerp nieuwe glijbaan komt nog even aan de orde: “Daarmee gaat het tot op heden de goede kant op. Ik heb echt goede hoop dat we die volgend jaar in het nieuwe zwemseizoen kunnen openen”, aldus Leo Holierhoek.