zaterdag 13 april 2019, 11:00

Negen treffers voor Welberg tegen de Schutters

WELBERG - Zondag 7 april speelde Sc Welberg 1 thuis tegen Schutters 1. De geschiedenis laat zien dat Schutters voor Welberg bijna altijd een moeilijke tegen te voetballen tegenstander is. Afgelopen zondag had Welberg er zin in, startte fel en zette  de tegenstander direct vast op hun eigen helft. Na enkele afvallige doelpogingen van Welberg kan Mats Meeusen al na vijf minuten de 1-0 binnen schuiven.

Mitch Krens zorgde voor de 2-0, Tom Mulder bracht de 3-0 op het scorebord, Dennis Luijks schoot vanuit een strafschop de 4-0 in. In de tweede helft krijgt Welberg na vijf minuten spel de enige tegengoal en vervolgens kwamen er doelpunten van Mat Meeusen (nog drie doelpunten), Dennis Luijks en Peter van Giels. De eindstand 9-1 zorgt voor een zeer forse overwinning voor de Welbergenaren.
Aanstaande zondag 14 april, speelt Sc Welberg 1 uit tegen de koploper FC Dordrecht in Dordrecht.