Nederlands zilver voor dansteam Brouwers Gast

STEENBERGEN – Natuurlijk is het dansteam van dansschool Brouwers Gast uit Steenbergen blij met de zilveren medaille die het vorige week zondag in de wacht sleepte tijdens het Nederlands Kampioenschap in Oldenzaal. Natuurlijk! Maar…na al vier jaar met dit eremetaal thuis te zijn gekomen, was het bij vertrek toch wel goud dat er blonk voor de Steenbergse dansers. Het mocht helaas niet zo zijn en dus vierde het team een zilveren lustrum. En dat is ondanks alles een prachtige prestatie.

Ook de vele dansparen van Brouwers Gast die deelnamen aan het NK van de Nederlandse Dans Organisatie (NDO) zetten hun beste beentje voor wat resulteerde in de nodige podiumplaatsen.

Het tweede dansteam van Brouwers Gast werd zesde in de teammatch. En daarmee heeft de Steenbergse dansschool dus twee teams in de top 6 van Nederland. Wie deze dansers en nog vele andere Nederlandse toppers in actie wil zien, is op 17 mei vanaf 10.00 uur van harte welkom in gemeenschapshuis ’t Cromwiel waar die dag de eerste Stonemountainscup wordt gehouden. Voor meer info www.stonemountainscup.nl