Nederlaag voor v.v. Steenbergen in eerste oefenwedstrijd

Steenbergen – Slikkerveer        1-4

Zondag 11 augustus jl. speelde het 1e elftal van v.v. Steenbergen de eerste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen 2019 / 2020. Tegenstander in Steenbergen  was het elftal van zondag 3e klasser Slikkerveer.

De nieuwe oefenmeester van Steenbergen Robin Borremans kon vanwege vakanties nog niet beschikken over een 6-tal spelers en moest mede daardoor toezien dat zijn elftal een 1-4 nederlaag incasseerde.

Steenbergen begon goed aan de wedstrijd, had in de eerste 20 minuten een licht overwicht en kwam in die periode op een 1-0 voorsprong. Uit een voorzet  van Mo Dahir was het Bart Heshof die bij de eerste paal de bal binnen tikte.

Tegenstander Slikkerveer kwam in het laatste deel van de eerste helft beter in zijn spel en wist dat via 2 doelpunten kort voor rust ook in cijfers uit te drukken, zodat gerust werd met een 1-2 voorsprong voor Slikkerveer.

Beide trainers wisselden na rust veelvuldig, waardoor het spel bij Steenbergen bepaald niet beter werd, maar waardoor Slikkerveer een veel sterkere formatie op het veld bracht.

De Steenbergse tegenstander was dan ook de betere ploeg en wist in de 2e helft nog 2 keer te scoren.

Steenbergen moest zich beperken tot verdedigen en enkele uitvallen maar doelpunten leverde dat niet meer op.

Slikkerveer won dan ook verdiend met 1-4, maar trainer Robin Borremans heeft in ieder geval enkele nieuwe spelers aan het werk gezien waaruit hij de komende weken het definitieve team moet gaan vormen.

Groot Steenbergen Cup

Komende week worden op de velden van Sc Welberg de wedstrijden gespeeld om  de Groot Steenbergen Cup.

Het 1e elftal van v.v. Steenbergen speelt op dinsdag 20 augustus om 20.45 uur tegen v.v. Prinsenland , op donderdag 22 augustus staat de wedstrijd tegen Sc Welberg op het programma , eveneens aanvang 20.45 uur en op zaterdag 24 augustus zal om 13.15 uur gespeeld gaan worden tegen Spcl Kruisland.

Voor het volledige programma van de Groot Steenbergen Cup kan worden bekeken op de site van v.v. Steenbergen (www.vvsteenbergen.nl)

Tekst: John Rommers