Natuurlijk bezoekt Sinterklaas ook Welberg

WELBERG – Ontspanningsvereniging Welberg organiseert op zondag 24 november de intocht van de Sint in het kerkdorp. Daartoe verzamelen de kinderen en hun begeleiders zich om 13:00 uur op de parkeerplaats bij de Vaert. De stoet vertrekt vervolgens naar het sportpark van sc Welberg, waar de Sint en zijn Pieten worden verwelkomd.

Vervolgens wordt een rondrit gemaakt over de Welberg. Daarbij worden de volgende straten aangedaan: Hoogstraat, Kapelaan Kockstraat, Corneliusstraat, Ambrosiusstraat, Wit-Kruis, Karthuizerstraat, van Nispenstraat,  JF Kennedystraat, Kapelaan Kockstraat en Pastoor Kerckerstraat.

Sinterklaasmiddag in De Vaert

Na de rondrit is er een gezellige Sinterklaasmiddag in gemeenschapshuis De Vaert. Daar zorgen een Pietenband en een discjockey voor de muziek. Kinderen kunnen met de Pieten op de foto, hiervoor is in de Vaert een leuk hoekje ingericht. Ook wordt het Pietenspel opgevoerd dat als titel draagt: ‘Sinterklaas en het mysterie van de Gouden Pepernoot’.
Om 16:00 uur vertrekt de Sint weer naar een volgende gelegenheid. Maar niet voordat  alle kinderen voorzien zijn van een zak lekkere snoep.