Nasrdin Dchar ambassadeur van A4Run

STEENBERGEN – ‘Ik vind het een eer om ambassadeur te zijn van dit unieke evenement. Mensen verbinden is een groot goed en dit sportspektakel zorgt daarvoor, waarbij de opbrengsten naar goede doelen gaan. Dus ik zeg: Kom lopen en laten we er een groot feest van maken!’

Het zijn de woorden van Nasrdin Dchar; acteur, Gouden Kalf-winnaar én Steenbergenaar in hart en nieren. Hij groeide hier op en komt nog dikwijls op bezoek bij familie en vrienden.

De Stonemountain Runners hebben de BN’er dus weten te ‘strikken’ als ambassadeur van de A4Run van zondag 9 november op de nieuwe snelweg, die twee weken later wordt opengesteld voor het verkeer.

'Mooi op koers om prachtig aantal deelnemers te gaan bereiken'

Nasrdin Dchar zal zelf ook meedoen aan de 10 kilometerloop en is zeker niet de enige die dan het ‘maagdelijke’ asfalt betreedt. Drie weken nadat de promotietour van start ging, staat de teller al op bijna 1000 wandelaars en hardlopers. ,,We liggen mooi op koers om een prachtig aantal deelnemers te gaan bereiken,’’ stelt Jacco Willemsen namens het organiserende Roparunteam.

Inschrijven voor de verschillende onderdelen van het evenement kan via http://www.A4run.nl 

Tot en met 30 september zijn aantrekkelijke voorinschrijvingstarieven van toepassing.

Entertainmentprogramma met Walk-in-dinner

De A4Run – van wandeltocht voor het hele gezin en een speciale kidsrun tot businessrun voor bedrijfsteams en een halve marathon voor geoefende hardlopers – begint zaterdag 8 november al, met een entertainmentprogramma waarvoor momenteel de puntjes op de i worden gezet. Vast staat al wel dat De Commerce uit Kruisland heel het weekeinde de horeca gaat verzorgen, met op vooravond van het loopfestijn een (toepasselijk) Walk-in-dinner.

Foto: De bekende acteur Nasrdin Dchar heeft zich als ambassadeur verbonden aan de A4Run, die zich zondag 9 november gaat voltrekken in de plaats waar hij opgroeide.

Foto: Harry Damen en Marc van Herel van de Stonemountain Runners. Het Steenbergse Roparunteam is verheugd dat zich nu al bijna 1000 wandelaars en hardlopers hebben aangemeld voor de A4Run.