Najaarsactie ‘Ons Steenbergen’ van start

STEENBERGEN – Vandaag, vrijdag 15 november, gaat de najaarsactie van de winkelier uit ‘Ons Steenbergen’ van start. Bij een 40-tal deelnemende aanbieders ontvangen de klanten bij hun aankopen stempels op hun stempelkaarten. Volle en ingeleverde kaarten vormen een lot dat alle trekkingen kans geeft op prijzen uit de prijzenpot die zo’n tienduizend euro groot is.

Bij besteding van elke vijf euro ontvangen klanten een stempel op hun kaart. Met tien stempels is de kaart gevuld en wanneer deze – voorzien van contactgegevens – wordt ingeleverd bij de deelnemende winkeliers en bedrijven dan kunnen waardebonnen worden gewonnen. Er zijn vier trekkingen en het leuke is dat stempelkaarten waarop geen prijs is gevallen steeds bij de volgende trekkingen weer nieuwe kansen geven. Zo is de win-kans behoorlijk groot.
De eerste trekking gebeurt op 23 november, de drie erop volgende trekkingen zijn op 7 december, 14 december en 28 december. Alle prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht en de trekkingsuitslagen worden gepubliceerd in Steenbergse Courant en via KijkopSteenbergen.nl.