Nachtafsluitingen gedeelte A4 vanwege onderhoud

REGIO – Rijkswaterstaat meldt dat er vanwege onderhoud meerdere nachtafsluitingen zullen zijn van de A4 ter hoogte van Bergen op Zoom in de periode van 6 tot 14 juli. Hierdoor is met name de A4 tussen oprit Halsteren (26) en de afrit Bergen op Zoom in de richting België afgesloten tussen maandag 6 juli 23:00 uur tot en met dinsdag 7 juli 05:00 uur.

 Daarnaast is de A4 afgesloten tussen oprit (30) Hoogerheide en knooppunt Markiezaat richting Vlissingen van maandag 13 juli 23.00 uur tot dinsdag 14 juli 05.00 uur.
Tevens is de A4 afgesloten tussen knooppunt Markiezaat en afrit (30) Hoogerheide richting Bergen op Zoom van dinsdag 14 juli 23.00 uur tot woensdag 15 juli 05.00 uur.
Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd.

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen. Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Groot Variabel Onderhoudscontract 2020 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.
Weggebruikers worden dringend verzocht om de aanwijzingen te volgen en de snelheidslimiet te respecteren. Dit voor de eigen veiligheid, maar zeker ook voor die van de wegwerkers en andere weggebruikers.