Na verlies tegen naaste concurrent wacht TCS een lastige strijd tegen Tanaka 3

STEENBERGEN – De start van T.C.S. in de tweede helft van de najaar competitie is uitgelopen op een flinke nederlaag. Naaste concurrent ODT K.U. maakte hun verlies in Steenbergen meer dan goed. Tegenover de 7-3 zetten zij een 8-2 overwinning en daardoor namen ze de koppositie over. In feite gaan beide teams samen aan de leiding, maar het ‘doelsaldo’ van de Roosendalers is beter.

Beter verging het de overige teams van T.C.S. In Breda ontmoette T.C.S. 2 ook de naaste concurrent Belcrum 12. In een prima wedstrijd slaagden zij er in om de zege met 3-7 uit het vuur te slepen. Met deze uitslag heeft men zich nu definitief weten te plaatsen in de kampioensgroep. T.C.S. 3 had tegen Belcrum 14 een gemakkelijke avond. De uitslag 0-10 geeft dat ook weer. Slechts twee games stond men in totaal af. Voorlopig komt hun leiderspositie niet in gevaar.

Programma

Vanavond krijgt T.C.S. 1 het opnieuw moeilijk. Zij moeten het thuis opnemen tegen Tanaka 3 en dat team is hen nu op drie punten genaderd. De vraag is of men na de grote nederlaag weer voldoende is hersteld, Tanaka zal hieruit ongetwijfeld moed hebben geput. De thuiswedstrijden van T.C.S. op beginnen op vrijdag 2 november om 20.00 uur in ’t Cromwiel. Het volledige programma luidt: T.C.S. 1 – Tanaka 3; T.C.S. 2 – Markiezaat 6; T.C.S. 3 – Vice-Versa’51 7.