Na twintig jaar wordt Bike Totaal Zwaan Tweewielercentrum Steenbergen

STEENBERGEN – In 1999 nam Kees Zwaan de fietsenzaak over van Frans Kemperman en ging hij verder als Bike Totaal Zwaan. Nu twintig jaar later wil Kees Zwaan – eigenaar van vier bedrijven (ook in Rotterdam en Dordrecht) – wat afbouwen. “Ik keek al enkele jaren rond naar een overname kandidaat. Er hebben zich een aantal gemeld, maar daarmee voelde ik geen klik. Die is er wel met Johan Heuseveldt. Vandaar deze stap”.

Johan Heuseveldt woont in Tholen. Al vele jaren naast Jonathan Visser, de eigenaar van tweewielercentrum Tholen. “Ik runde een autorijschool, na twintig jaar als monteur te hebben gewerkt. Heel veel avonden sleutelde ik in de fietsenmakerij van mijn buurman, met veel plezier. Toen de fietsenzaak van Kees Zwaan te koop kwam greep ik mijn kans”, vertelt Heuseveldt. “Ik wil van Tweewielercentrum Steenbergen een zeer servicegerichte fietsenmakerij maken. Met het devies: ‘Afspraak is Afspraak’ en met snelle reparatietijden. Daarbij gaan we door tot we klaar zijn en onze beloften hebben waargemaakt. Op afspraak zullen mensen ook ’s avonds bij me terecht kunnen”.
Johan Heuseveldt krijgt steun van monteur Jeffrey. “Hij werkte reeds bij Bike Totaal Zwaan. Het is een prima monteur met inmiddels ruime ervaring. Samen gaan we aan de slag voor tevreden klanten”.

Advies

Naast reparatie en onderhoud worden in de winkel fietsen verkocht. “We hebben een ruim assortiment en ik zal mijn klanten graag adviseren wat de beste fiets voor hen is. Overigens is het zeker de moeite waard om eens vrijblijvend een kijkje te komen nemen. We hebben zeer interessante aanbiedingen”, zo nodigt de nieuwe eigenaar uit.