Na grote winst voor Steenbergen 1 tegen DVO’60 wacht uitwedstrijd tegen Alliance

Steenbergen – D.V.O.’60: 10-0
Jelle Koenraadt, de bediener van het scorebord, had er blijkbaar al een voorgevoel van.
Nadat pupil van de week Justin Schouten zijn ‘gebruikelijke’ doelpunt had gemaakt liet Jelle al de 1-0 aantekenen op het scorebord. Een beetje voorbarig, zo dacht menigeen, maar nadat er even later 10 minuten echt waren gespeeld, stond het niet 1-0, stond het zelfs al 4-0 in het voordeel van Steenbergen.
Uiteindelijk zou deze wedstrijd die geen wedstrijd was eindigen in een 10-0 overwinning voor de blauwwitten. Een overwinning tot stand gekomen mede dankzij maar liefst 6 doelpunten van Thijs Zantboer, maar wel een overwinning die werd behaald op een onthutsend zwakke tegenstander.

Voor morgen, zaterdag 6 november, staat voor Steenbergen de 6e kompetitiewedstrijd op het programma. De blauwwitten gaan in Roosendaal op bezoek bij Alliance, een tegenstander die ongetwijfeld voor meer weerstand zal gaan zorgen dan D.V.O.’60 in de wedstrijd van afgelopen zaterdag.

Alliance staat momenteel achter Moc’17 en Steenbergen op een gedeelde 3e plaats op de ranglijst – hoewel dat vanwege het verschil in gespeelde wedstrijden een beetje vertekend is – maar zal er ongetwijfeld op gebrand zijn om Steenbergen de eerste punten afhandig te maken.