MVH House & Garden: “Wat we doen, doen we goed”

DE HEEN – Mike van Herel startte 2016 als zelfstandig aannemingsbedrijf onder de naam MVH House &Garden. Zijn bedrijf groeide uit tot specialist voor kozijnen, veranda’s, overkappingen en dakkapellen. “Of deze nu van kunststof of van hout zijn, we leveren vakwerk op maat, dat extreem duurzaam is. En dat tegen een zeer scherpe prijs”.

Opvallend bij de kunststof uitvoering is dat het materiaal nauwelijks nog te onderscheiden is van de houten uitvoering. “Laatst kreeg ik de opmerking van een klant dat hij dacht dat er een fout was gemaakt. ‘Ik weet toch zeker dat ik kunststof heb besteld en echt geen hout’, zo klonk het alarmerend. Het was voor hem vervolgens een grote geruststelling dat zijn kozijnen toch echt van kunststof gemaakt waren”, vertelt Mike van Herel met een brede glimlach.

Degelijk vakwerk

De houten uitvoeringen maakt MVH House en Garden in eigen werkplaats. Voor het kunststof wordt met gespecialiseerde leveranciers uit België en Duitsland samengewerkt. “Deze bedrijven maken al vele jaren betrouwbaar en degelijk vakwerk. Vervolgens zorg ik voor een vakkundige plaatsing. Daarbij geldt ons motto ‘Wat we doen, doen we goed’. En dat zorgt voor tevreden klanten, die ons vervolgens weer aanbevelen bij anderen. Hierdoor zitten we steeds met een goed gevulde orderportefeuille”.

Vrijblijvend advies

Wie verbouwingsplannen heeft doet er goed aan om contact te zoeken met MVH House & Garden. “Ik kom vrijblijvend langs om de wensen te inventariseren. Daarbij geef ik vakkundig advies en vervolgens zorg ik voor een aantrekkelijke offerte”.
MVH House & Garden is bereikbaar via telefoon 06 33 358 455. Een mailbericht sturen kan ook: info@mvhhouse-garden.nl. En meer informatie over het bedrijf is te vinden op de website: www.mvhhouse-garden.nl.