Muziekexamen bij Volharding leverde 25 geslaagden op

STEENBERGEN – Muziekvereniging Volharding Steenbergen heeft de muziekexamens inmiddels achter de rug. Zaterdag  25 maart zijn de theorie examens afgenomen en op zaterdag 8 april kwamen de examenkandidaten bijeen voor de praktijk examens. Overigens waren dit niet alleen leden van Volharding Steenbergen, alle muziekverenigingen van de gemeente Steenbergen kregen namelijk de mogelijkheid om ook aan deze examens deel te nemen.

De resultaten waren zeer positief: alle kandidaten slaagden en wethouder Cor van Geel reikte samen met Volhardingvoorzitter Marianne Zaat de certificaten en diploma’s aan de Volharingleden uit. De overige kandidaten krijgen deze door hun eigen vereniging uitgereikt.

Complimenten voor de dirigenten

De diploma-uitreiking werd muzikaal verzorgd door de Muzieketiers, Muziekmaten en Jong Volharding. Het was voor de aanwezigen prachtig om te horen hoe de jonge kinderen al met elkaar muziek maken met de wetenschap dat ze weer een stap verder gaan in het volgende orkest. De credits hiervoor gaan in de eerste plaats naar de dirigenten. Zij verdienen een groot compliment voor hun inzet en resultaten.

Diploma’s en Certificaten

Certificaat voor theorie

A : Evie de Groen en Ziggy Adamo; B: Benthe Goossens; C: Wouter Hommel

A kandidaten praktijk

Niels Augustijn, Mei-lin Slokkers; Tijmen Iriks; Lucas van de Graaff, Baukje van de Pligt, Melissa van de Wulp, Roos Janssen, Femke Rens, Christel Visch, Maura van de Graaff, Esmee Koppius, Mauri de Keijzer en Sibert Bom.

B kandidaten praktijk

Melanie Mastenbroek, Ben van Adrichem, Gijs Willegens, Thiviya Vigneswaran, Elske Theunis, Jacco Loos en Laura Sahraoui.

Module Slagwerk

Jos Blommers.