Muziek is alles bij 20ste Jaarconcert van Volharding

STEENBERGEN – Voor de 20ste keer in successie verzorgt muziekvereniging Volharding op 7 en 8 december haar Jaarconcert, met dit keer als thema: Alles is muziek… Muziek is alles.

Onder die noemer brengen zaterdagavond en zondagmiddag alle orkesten van Volharding een breed repertoire ten gehore, dat uiteenloopt van klassiek tot pop en rock, met nummers van onder anderen Robbie Williams, Coldplay, Michael Jackson, bekende filmmelodieën (James Bond, Grease) en muziek van André Rieu.

De sporthal van ’t Cromwiel wordt ten bate van dit spektakel zoals te doen gebruikelijk weer omgetoverd tot een ware concertzaal, met in tegenstelling tot voorgaande jaren een groot podium in de lengte en een lange ‘catwalk’, zodat het publiek nog intenser kan genieten van de vele optredens.

Niet alleen het Jaarconcert bestaat trouwens 20 jaar, dat geldt ook voor JONG Volharding. Sinds de reünie van eind augustus zijn zo’n dertig (oud-)leden van dit ‘jeugdorkest’ aan het repeteren om zich op 7 december opnieuw te presenteren met een aantal muzikale hoogtepunten uit het verleden.

Verder staan er gastoptredens op het programma van zangeres Marika Zegers, danscentrum Brouwers Gast en een bijzondere performance van turn- en dansvereniging Trafo. De show begint zaterdagavond om 19.30 uur en zondagmiddag om 14.00 uur.

Kaarten à 8 euro voor één van de voorstellingen (of 10 euro voor beide) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Primera De Gilles in de Kaaistraat.

Foto: Het ‘reünie-orkest’ JONG Volharding, op 7 december live te bewonderen.