Muzafeesten Dinteloord zijn weer begonnen.

DINTELOORD – Inmiddels is de MUZA toe aan de 64e editie. Namens de stichting meldt Melchior van Slobbe dat alle artiesten in de starblokken staan, dat de tenten zijn opgebouwd en dat de organisatoren gereed zijn met alle voorbereidingen. De MUZA kan van start gaan en doet dat vanavond onder het thema: ‘MUZA aan de haven’. En dat geeft meteen de locatie van de feesten aan.

De eerste avond treedt de door Guus de Vink in 2013 opgerichte coverband Coincidense op. Deze band speelt voornamelijk (Neder)pop-rock-blues covers uit de jaren 70 en 80, maar heeft ook wat moderne nummers in het repertoire.

Feestje

Alex Krijnen uit Goes, maar geboren in Bergen op Zoom verzorgt een optreden en zal daarvan een feestje gaan maken.

Dinteloordse Blues Brothers

En de Dinteloordse Blues Brothers zijn van de partij. De twee broers Van der Kroon begonnen ooit met hun act op een trouwpartij en treden sindsdien regelmatig op met 100 procent livemuziek en zang.

Juist terug van optreden in Torremolinos

Deze avond – maar ook de twee erop volgende avonden – zorgt zanger Mathijs Pluijgers ervoor dat hij present is. Zijn muzikale carrière zit in de lift sinds zijn carnavalskraker "Op de Tandem", dat oorspronkelijk werd geschreven voor de Oud Gastelse Four Tak. Pluijgers beloofde van de partij te zijn, al had hij juist voor de MUZaA een optreden op het Spaanse Torremolinos.

Het programma start elke avond rond 21:00 uur