Musical Myra Ceti vervoert je naar ‘Ver, Heel Ver Van Hier’

STEENBERGEN – De kop is eraf voor de eerste groep spelers die gisterenavond de première van de opgefriste hitmusical ‘Ver, Heel Ver Van Hier’ terug op de planken brachten. In de theaterzaal aan de Wouwsestraat krijgen belangstellenden nog dertien keer de gelegenheid om zich, zo dicht bij huis, naar een plek ‘Ver, Heel Ver Van Hier’ te laten vervoeren.

In 2013 nam de theaterschool haar bezoekers al eerder mee naar deze sprookjesplek. Zoekend naar een toepasselijke jubileumvoorstelling ter ere van het 10-jarig bestaan van de Theaterschool, was de keuze voor Mirella en Menno Ooms al snel gemaakt.

We zitten in een sprookje
“We leven al tien jaar onze droom en zitten met elkaar in een waar sprookje, met alle ups en downs die daarbij horen”, laat Menno weten. “Geen andere voorstelling vonden wij zo toepasselijk voor de viering van ons feestjaar.” Met veel zorg werd de voorstelling uit 2013 opgefrist en uitgewerkt naar een 2.0-versie. Dankzij de toevoeging van nieuwe karakters, kostuums, decor en muziek worden de bezoekers getrakteerd op het feest -vol humor, mooie liedjes en spetterende dans- wat hen wordt beloofd.

 
Professionele slag
Dat Myra Ceti in de afgelopen tien jaar een enorme professionele slag heeft gemaakt zal niemand tijdens dit optreden ontgaan. Het indrukwekkende aantal van inmiddels maar liefst 280 spelers en 50 vrijwilligers laat zien hoezeer de theatercultuur hier ‘in het Steenbergse’ leeft. 

Kijk voor meer informatie en de online-kaartverkoop op: https://myra-ceti.nl

Door Mascha Diaz ©Steenbergse Courant/KijkopSteenbergen.nl