‘Muppets’ veroveren Steenbergen met hamer en zaag

STEENBERGEN – Een straatje leggen, een schuurtje bouwen of een loods leegruimen: De Steenbergse Muppets draaien er de hand niet voor om. De groep van acht pensionado’s geniet van het leven en een goede gezondheid en wil een stukje daarvan ten dienste stellen van de Steenbergse gemeenschap. Wie een klusje heeft dat op de één of andere manier een bijdrage kan leveren aan het welzijn in de vestingstad (en Welberg) mag zich melden bij het Muppet-management: (06) 53561405.


De Muppets zijn acht Steenbergse mannen in de leeftijd van 66 tot en met 79 jaar die het gepensioneerde leven ten volle omarmen. Ze koesteren hun vrije tijd en vitaliteit. Dat het leven na een halve eeuw hard werken één lange vakantie is, betekent voor hen niet dat het zich afspeelt vanachter de geraniums. “We willen op een zinvolle manier invulling geven aan onze vrije tijd, maar dan wel op onze eigen voorwaarden,” aldus mede-initiatiefnemer Ad Vermeulen.

In de editie van Steenbergse Courant van deze vrijdag 23 juli staat hierover een uitgebreid artikel geschreven door Dasja Abresch met meer informatie. Word lid van Steenbergse Courant en ontvang de krant elke week in de bus. Daarnaast krijgt u de krant wanneer u dat wenst ook gratis digitaal toegestuurd.