Motortocht Dintelstampers: “Duncan’s ride”

DINTELOORD – Na het succes van de eerste motor sponsortocht van vorig jaar heeft Roparun team Dintelstampers veel positieve reacties mogen ontvangen van de deelnemers. Een vervolg op dit succes kan volgens hen niet uit blijven, en daarom organiseren zij op zaterdag 14 april een tweede sponsor motortocht, die dit jaar de naam Duncan’s Ride meekrijgt. Dit ter nagedachtenis aan Duncan van der Goot.

Duncan heeft vorig jaar ondanks zijn ziekte de deelnemers van de motortocht weg gevlagd. Helaas heeft hij de ongelijke strijd verloren. Dit jaar wordt de tocht aan hem opdragen. Deze tocht start in Dinteloord op het parkeerterrein van tomatenkwekerij Jan van Marrewijk en voert in de ochtend over de West-Brabantse wegen.
De lunchstop wordt verzorgd door restaurant Dintelmond in Heijningen en hierna zal de tocht verder gaan richting de mooie omgeving van Goeree-Overflakkee waarna ze eindigt bij sportcentrum De Buitelstee in Dinteloord.

Het inschrijfgeld bedraagt 20,- euro en is inclusief lunch. Inmiddels zijn er al 125 aanmeldingen, wat een ruime verdubbeling is ten opzichte van vorig jaar. Nieuwe aanmeldingen zijn zeker welkom; vandaar dat motorbezitters worden uitgenodigd om zich op te geven voor deze tocht, waarmee geld wordt opgehaald voor de stichting Roparun.

Aanmelden voor deze tocht kan tot 7 april via dintelstampersmotortocht@gmail.com
Op zaterdag 14 april wordt verzameld 9:00 en 9:45 uur, de start is om 10:00 uur

Foto: Duncan van der Goot met zijn vader Marcel. De toen ernstig zieke en inmiddels overleden Duncan heeft vorig jaar de motorrijders weg gevlagd.