Morgen: zondag 25 november eerste lustrum van ‘Tussen Thee en Diner’

STEENBERGEN – Inmiddels al vijf jaar op rij organiseren Ineke Herselman, Ria Veraart en Ineke van Middendorp hun succesvolle ‘Tussen Thee en Diner’. Zondag 25 november wordt het eerste lustrum gevierd. Dat gebeurt vanaf 14:30 uur in brasserie De Kaai.

“Wat begon naar aanleiding van het matinee dat met carnaval wordt gehouden is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Steenbergen. Het startte destijds bij Hotel Aarden en wordt nog steeds op de zelfde locatie gehouden, alleen nu in brasserie De Kaai. De matinee is bedoeld als een leuke ontmoeting voor alle jonge ouderen en ouderen jongeren in Steenbergen en omgeving”, zo licht Ineke van Middendorp het initiatief toe.

Muzikale medewerking

“De middag wordt meestal opgeluisterd door inwoners van Steenbergen, die er hun muzikale medewerking aan verlenen. Dit alles in de aankleding van de jaren zestig tot zeventig: ouderwetse kleedjes op tafel, koekjes zoals die in vroegere tijd gemaakt werden en vooral muziek uit die jaren. Het duo ‘De buren’ is tijdens de lustrumviering van de partij. We hopen tijdens deze speciale editie van het matinee weer veel bezoekers te ontmoeten. De entree is gratis”.

Bedankje en nieuwe data

De organisatoren maken van de gelegenheid gebruik om ieder die tot nu toe belangeloos heeft meegewerkt hartelijk te bedanken. Speciale dank brengen ze ook uit aan de sponsoren: Uitvaartverzorging Leeuw en het team van Brasserie de Kaai.
Ook de data voor de matinees die in 2019 volgen worden nu reeds vrijgegeven: 31 maart, halfvasten, 26 mei, 22 september en 24 november. Handig voor de trouwe bezoekers, die deze data zeker al in hun agenda willen zetten.

Foto: Het duo ‘De Buren’ luistert de komende jubileumeditie van het matinee ‘Tussen Thee en Diner’ op. Het belooft op 25 november a.s.  een gezellige en geanimeerde zondagmiddag te worden.

De kaartverkoop van het Volharding Jaarconcert is inmiddels gestart. Kaarten kosten in voorverkoop voor de zaterdag 8 euro en voor de zondag 6 euro. Ze zijn verkrijgbaar bij Primera De Gilles in de Kaaistraat.