Morgen – zaterdag – eerste uitzending ‘Koorportretten’ bij SLOS TV

STEENBERGEN – “De Steenbergse koren kunnen al een jaar lang niet repeteren. De leden missen elkaar enorm en het leidt ook tot een verarming van het culturele leven in de gemeente Steenbergen. Om het publiek te laten zien dat ze nog springlevend zijn maken we koorportretten van ieder koor dat wil deelnemen. De portretten worden uitgezonden door SLOS TV”, zo laat Claudia de Groen weten. Morgen – zaterdag 1 mei – wordt het Kruislands koor ‘Gossi Nokki’ geportretteerd. (zie hoofdfoto).

Elk koorportret is een korte uitzending van zo’n tien minuten waarbij de identiteit van elk koor afzonderlijk wordt uitgelicht. Aan de orde kunnen zaken als doelgroep zangers, doelgroep publiek, leeftijd, repertoire keuze, muziekstijl, ambitie niveau, de kern waar het koor actief is en bijvoorbeeld ook de ontstaansgeschiedenis en de historie aan bod komen.

De uitzenddata

Er is een uitzendschema opgesteld. De portretten worden vanaf 1 mei iedere zaterdag om 19:30 uur uitgezonden. En telkens wordt deze uitzending de erop volgende zondag herhaald.
Het schema is als volgt:
1 mei om 19.30 uur: Kruislands koor Gossi Nokki
8 mei om 19.30 uur: Zangvereniging Tavenu Dinteloord
15 mei om 19.30 uur: Popkoor The Sparrows
22 mei om 19.30 uur: Steenbergsmannenkoor ABS
29 mei om 19.30 uur: Kamerkoor Sasso Montanari
5 juni om 19.30 uur: Amusementskoor Oud Bruin & Jong Belegen
12 juni om 19.30 uur: Zangvereniging Die Vaertsingers

Beelden bij dit artikel