Morgen kan de jeugd zich uitleven tijdens het ‘Jumbo Speelland’ in ’t Cromwiel

STEENBERGEN – Morgen, woensdag 17 oktober, organiseert sportparkuitje.nl in 't Cromwiel het ‘Jumbo Speelland’. Dat betekent voor jongeren tot en met 15 jaar dat ze zich kunnen uitleven in een waar kinderspeelpaleis dat in het Cromwiel wordt opgebouwd. Tussen 11:00 en 16:00 uur zijn alle kinderen uit de gemeente Steenbergen en omgeving welkom.

De sporthal komt vol te staan met springkussens en stormbanen. Sportparkuitje.nl en Jumbo Steenbergen organiseren het evenement en het wordt ‘een dagje springen, stuiteren en spelen’ zo beloven zij.

Dit jaar zijn er enkele nieuwe attracties. Zo is er een skelterparcours en kunnen de kinderen zich uitleven tijdens het spel 'Mep de Mol'. Zowel de grote als de kleine sporzaal staan vol activiteiten, er is dus voor alle kinderen in de diverse categoriën volop te doen. Mee doen kan al vanaf 2 jaar: voor die kleintjes is er een aparte speelhoek.

Ook nieuw dit jaar is dat er voor de bezoekers kans is op het winnen van leuke prijzen. Deze worden beschikbaar gesteld door Jumbo Steenbergen.

Wie meer informatie wenst kan zich wenden tot Martijn Hagens via info@sportparkuitje.nl.