Morgen: bierfestival bij De Keuning

STEENBERGEN – Op het terrein van Grand Café De Keuning aan de Wouwsestraat wordt morgen, zaterdag 11 september de inmiddels derde editie van het Steenbergs bierfestival gehouden.

Bierbrouwers uit Steenbergen en omstreken schenken tijdens het festival bijzondere speciaal bieren. Vanwege de coronaregels dienen bezoekers aan het Steenbergs Bierfestival vooral online een ticket te reserveren. Door met twee tijdsblokken te werken kunnen bezoekers op een coronaveilige manier genieten van hun speciaal bieren. De deelnemende brouwerijen kijken er naar uit om deze te presenteren en te laten proeven. Er zijn vijf bierbrouwerijen aanwezig, waaronder de bekende brouwerijen uit Steenbergen: De Gebroeders Roodbaard Brouwerij en Dutch Fox Brewery. Naast hen komen Vaanbrouwers, Koekwhouse bierbrouwerij en brouwerij De Kip hun bieren tappen.

Een ticket boeken kan zolang er nog plaatsen beschikbaar zijn via: https://www.e-food.nl/steenbergen/grand-cafe-de-keuning. De avond is sowieso al volgeboekt.

Foto: Niet alleen bieren, maar ook muziek tijdens het bierfestival dat in september 2019 werd gehouden. Vorig jaar vond het festival vanwege corona geen doorgang.