“Mopper over de afvalpas”

Wij wonen in de Van Hoogendorpstraat in Steenbergen. En we kregen een afvalpas van de Hoogendorpstraat van Dinteloord. Na 6 telefoontjes naar de gemeente en telkens een ander aan de lijn, kwam ik geen stap verder. Toen ben ik 2 x naar de gemeente geweest en kreeg ik nadien weer een afvalpas toegestuurd. Deze nieuwe pas werkte niet bij de container. Weer gebeld en opgegeven welke twee containers ik wilde hebben op de afvalpas. Meneer zou dit regelen. Nu werkt de pas slechts bij één container. Dus kan ik weer gaan bellen voor het tweede container nummer.

Maar goed dat wethouder Marijke Vos niet mijn twee pasjes had op 26 maart bij de ingebruikname van de eerste afvalcontainer. Want dan had ze mooi voor aap gestaan.

J. Tunders, Steenbergen

(ingezonden brief  – onder verantwoording van de inzender)